Referenssit

Case tarinat

 Lue yhteistyökumppaniemme
 mielipiteitä

TurunTeknologiaKiinteistöt

Hele Kaunismäki

”Voimme varauksetta suositella Premoden osaamista ja innovatiivista tuotantoa.”

”Halusimme markkinoida Turun elinkeinoelämää sekä parantaa alueen yritysten näkyvyyttä uudella ja innovatiivisella tavalla. Premode Oy toteutti Visit Business Turku -sivustolle Turun kaupungista ja lähialueista virtuaalisen 3D-esittelyn, jossa yritysten osaaminen tuodaan esille täysin uudella ja innovatiivisella tavalla.”

Tero Niemelä

”Premoden innovatiivisen prosessikuvauksen ansiosta, pystymme kertomaan asiakkaillemme mitä tuotteemme kuorien alla tapahtuu, sekä näyttämään miten kaikki oikeasti toimii ja tekee missäkin vaiheessa.”

”Virtuaalisen esityksen yhdistäminen animaatiokerrontaan ei jätä kenellekään epäselväksi prosessin eri vaiheita tai kilpailuvalttejamme. Virtuaalisovelluksesta on muodostunut todellinen kaupan ”klousaaja”.
Hyvä Premode!”

logo_puustelli

Lauri Jalkanen

”Olemme saavuttaneet myyntityöhömme aivan uutta pontta ja asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä saamaansa uuteen palveluun.”

”Premode on toteuttanut meille useita interaktiivisia 3D-sovelluksia yhteistyömme aikana. Yksityiset- ja yritysasiakkaamme voivat nyt suunnitella itse oman keittiönsä pintamateriaalit vaikka omalta kotisohvaltaan.”

Jaakko Soini

”Premode tuotti meille 3D-myyntikonfiguraattorisovelluksen, joka nopeuttaa ja selkeyttää asiakaspalavereja, sekä antaa kivijalkaliikkeeseen, messuille ja verkkosivuille huomattavan määrän lisäarvoa, kun pystymme suunnittelemaan asiakkaillemme hetkessä uuden saunan.”

”Sovelluksen avulla ymmärrämme asiakkaidemme kanssa heti toisiamme. Meille tärkeitä on asiakkaidemme palvelu. Voimme tarjota ja esittää heille sopivia tuotevaihtoehtoja fyysisten mallikappaleiden kanssa ja myyntikonfiguraattori auttaa asiakasta käsittämään paremmin kokonaisuuden.”

logo_mapvision

Petri Reunanen

”Olemme toteuttaneet Premoden kanssa kohteen ”visualisoinnit” osaltaan täysin uudella tavalla, kohteessamme As.Oy Munkkiniemen kone. Premoden tuottaman virtuaalisovelluksen avulla, voimme tarjota asiakkaillemme virtuaalisen katselumahdollisuuden asunnon sisällä.”

”Suurimpana etuna virtuaalisesta esitystavasta, on henkilökohtainen kokemus asunnosta ja asuntokohtainen muunneltavuus asiakkaan omien mieltymysten mukaan, annettujen esivalintojen perusteella. Virtuaalisovelluksen avulla ostajaehdokkaamme saavat aivan eri tavalla käsityksen millainen uusi koti heillä tulee olemaan. Käytämme virtuaalista sovellusta sekä myyntipisteissämme että kohde käynneillä.”

Lasse Paakkola

”Premoden tuottama interaktiivinen animoitu prosessikuvaus esittelee tuotteemme havainnollisesti sen käyttöympäristössä.”

”Saamme tuotua tuotteemme käyttötarkoituksen ymmärrettävästi esille heti ensitapaamisesta lähtien. Helposti ymmärrettävä visuaalinen virtuaalitehdas auttaa meitä viemään viestiämme tehokkaasti yli kieli- ja kulttuurirajojen. Olemme olleet tyytyväisiä kehittämäämme sovellukseen sekä yhteistyöhön Premoden kanssa. – Suosittelemme.”

Case tarinat

Lue yhteistyökumppaniemme
mielipiteitä

Hele Kaunismäki

”Voimme varauksetta suositella Premoden osaamista ja innovatiivista tuotantoa. Halusimme markkinoida Turun elinkeinoelämää sekä parantaa alueen yritysten näkyvyyttä uudella ja innovatiivisella tavalla. Premode Oy toteutti Visit Business Turku -sivustolle Turun kaupungista ja lähialueista virtuaalisen 3D-esittelyn, jossa yritysten osaaminen tuodaan esille täysin uudella ja innovatiivisella tavalla.”
Turun teknologiakiinteistöt

high_metal_group_logo375x125

Tero Niemelä

”Premoden innovatiivisen prosessikuvauksen ansiosta, pystymme kertomaan asiakkaillemme mitä tuotteemme kuorien alla tapahtuu, sekä näyttämään miten kaikki oikeasti toimii ja tekee missäkin vaiheessa. Virtuaalisen esityksen yhdistäminen animaatiokerrontaan ei jätä kenellekään epäselväksi prosessin eri vaiheita tai kilpailuvalttejamme. Virtuaalisovelluksesta on muodostunut todellinen kaupan ”klousaaja”.
Hyvä Premode!”
Hakmet

logo_puustelli

Lauri Jalkanen

”Olemme saavuttaneet myyntityöhömme aivan uutta pontta ja asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä saamaansa uuteen palveluun. Premode on toteuttanut meille useita interaktiivisia 3D-sovelluksia yhteistyömme aikana. Yksityiset- ja yritysasiakkaamme voivat nyt suunnitella itse oman keittiönsä pintamateriaalit vaikka omalta kotisohvaltaan.”
Puustelli

Jaakko Soini

”Premode tuotti meille 3D-myyntikonfiguraattorisovelluksen, joka nopeuttaa ja selkeyttää asiakaspalavereja, sekä antaa kivijalkaliikkeeseen, messuille ja verkkosivuille huomattavan määrän lisäarvoa, kun pystymme suunnittelemaan asiakkaillemme hetkessä uuden saunan.
Sovelluksen avulla ymmärrämme asiakkaidemme kanssa heti toisiamme. Meille tärkeitä on asiakkaidemme palvelu. Voimme tarjota ja esittää heille sopivia tuotevaihtoehtoja fyysisten mallikappaleiden kanssa ja myyntikonfiguraattori auttaa asiakasta käsittämään paremmin kokonaisuuden.”
Karava Sauna

Petri Reunanen

”Olemme toteuttaneet Premoden kanssa kohteen ”visualisoinnit” osaltaan täysin uudella tavalla, kohteessamme As.Oy Munkkiniemen kone. Premoden tuottaman virtuaalisovelluksen avulla, voimme tarjota asiakkaillemme virtuaalisen katselumahdollisuuden asunnon sisällä. Suurimpana etuna virtuaalisesta esitystavasta, on henkilökohtainen kokemus asunnosta ja asuntokohtainen muunneltavuus asiakkaan omien mieltymysten mukaan, annettujen esivalintojen perusteella. Virtuaalisovelluksen avulla ostajaehdokkaamme saavat aivan eri tavalla käsityksen millainen uusi koti heillä tulee olemaan. Käytämme virtuaalista sovellusta sekä myyntipisteissämme että kohde käynneillä.”
Auratum

Jesse Paakkola

”Suosittelemme Premode Oy:n varmaa ja asiantuntevaa otetta työntekoon.
Premoden tuottama innovatiivinen ja interaktiivinen prosessikuvaus animaatiokerronnan kera, esittelee jokaisen prosessimme eri työvaiheen yksityiskohtaisesti. Saamme tuotua kilpailuvalttimme konkreettisesti ja ymmärrettävästi esille heti ensitapaamisesta lähtien. Laajat kielivaihtoehdot olivat todella mainio lisä kansainväliselle markkinoinnille ja messuille. Selkeä ja helposti ymmärrettävä virtuaalisovellus auttaa meitä kommunikoimaan maailman messuilla eri kansallisuuksien kanssa. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä kehittämäämme sovellukseen sekä yhteistyöhön Premoden kanssa.”
Mapvision

yhteyistyokumppanit