Virtuaalisuus on vihdoin noussut osaksi insinöörien arkea

Aki Vänskä

Aki Vänskä

Aki toimii Premoden toimitusjohtajana ja vastaa yrityksen viestinnästä.
Pulmatilanteissa hän on oikea henkilö keneltä pyytää neuvoa.
Aki Vänskä

Viimeiset kolme vuotta olen puhunut lisätyn todellisuuden mahdollisuuksista insinööriteollisuudessa. Asiakastapaamisissa olen halunnut tuoda esille lisätyn todellisuuden mahdollisuuksia ja etuja mm. asennusohjeissa, huoltokirjoissa, seisokkihuolloissa, koulutuksessa sekä markkinoinnissa. Tästä laitoin alle hyvän esimerkin. (Jos ei jaksa katsoa koko videota, niin kohdassa 14:50 on kaiken kertova esitys).

Lisätyllä todellisuudella koulutus ja markkinointi saadaan aivan uudelle tasolle valmistavassa teollisuudessa. Tulevaisuudessa peliteknologialla koulutetaan henkilökunta ja markkinoidaan messuilla. Kuvitelkaa kustannussäästöt, kun ei enää tarvitse tuoda aivan kaikkia laitteita messuille. Tunniste lattialle, katsot tunnistetta mobiililaitteen läpi ja ”simsalabim”, haluttu tuote ilmestyy näytölle 1:1.

Lisää ideoita lisätyn todellisuuden oppaassamme.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone